Introduction to Python

Nyfiken på Python-programmering?

Välkommen till en introduktion till Python-programmering med Anaconda och Jupyter Notebook. Vi introducerar grunderna i programmering och urval av recept för modellering, automatisering och visualisering i Python. Huvudsaklig målgrupp är studenter, doktorander och forskare men alla är välkomna. Meddela gärna om du har några specifika önskemål.

Ta med dig egen dator. Vi talar engelska om det behövs.

Introduction to programming in the programming language Python. The workshop is mainly aimed for students, PhD students and researchers.

Curious on R-programming?

Welcome to an introduction to Python with Anaconda and Jupyter Notebook. We introduce the foundations of programming and a selection of recipes for modelling, automation and visualisation in Python. The workshop is mainly aimed for students, PhD students and researchers but everyone is welcome. Please let us know if you have any specific requests.

Please bring your own computer. The workshop will be held in English if there is a need for it.

Tuesday 30 October 2018
Ångström Visualisation Lab