Introduction to Python

Nyfiken på Python-programmering?

Välkommen till en introduktion till Python-programmering med Anaconda och Jupyter Notebook. Vi introducerar grunderna i programmering och urval av recept för modellering, automatisering och visualisering i Python. Huvudsaklig målgrupp är studenter, doktorander och forskare men alla är välkomna. Meddela gärna om du har några specifika önskemål.

Ta med dig egen dator. Vi talar engelska om det behövs.

Introduction to programming in the programming language Python. The workshop is mainly aimed for students, PhD students and researchers.

Curious on R-programming?

Welcome to an introduction to Python with Anaconda and Jupyter Notebook. We introduce the foundations of programming and a selection of recipes for modelling, automation and visualisation in Python. The workshop is mainly aimed for students, PhD students and researchers but everyone is welcome. Please let us know if you have any specific requests.

Please bring your own computer. The workshop will be held in English if there is a need for it.

Wednesday 28 November 2018
Digitala bibliotekslabbet
Ekonomikum
  Digitala bibliotekslabbet

Profile photo of Wolmar Nyberg Åkerström
Wolmar Nyberg Åkerström

Jag kan hjälpa dig med datahantering, forskningsprogramvara och integrationer med bibliotekets digitala arkiv DiVA och Alvin. Min bakgrund omfattar beräkningsvetenskap, publicering, och verksamhetsutveckling.

---

I can help you with Research Data Management, Research Software, and integrations with the library's digital repositories DiVA and Alvin. My background is in scientific computing, publishing and business development.