Introduction to Python

Python används flitigt inom det tekniska och naturvetenskapliga forskningsfältet. Det är lättläst, enkelt att lära sig och bygger på ett stort nätverk av användare. Workshopen ger en introduktion och tid att laborera på egen hand. Ta med dig egen dator.

Python is used in science and technology. It is easy readable, relatively easy to learn and builds on a large community of users. This workshop gives and introduction to Python and time to try. Bring your own computer.

Thursday 18 April 2019
Ångström Visualisation Lab
Ångström
  Digitala bibliotekslabbet

Profile photo of Wolmar Nyberg Åkerström
Wolmar Nyberg Åkerström

Jag kan hjälpa dig med datahantering, forskningsprogramvara och integrationer med bibliotekets digitala arkiv DiVA och Alvin. Min bakgrund omfattar beräkningsvetenskap, publicering, och verksamhetsutveckling.

---

I can help you with Research Data Management, Research Software, and integrations with the library's digital repositories DiVA and Alvin. My background is in scientific computing, publishing and business development.

Profile photo of Maria Berg Andersson
Maria Berg Andersson