Biblioteksintroduktion för universitetsanställda / Library introduction for university staff

Välkommen på en introduktion till universitetsbiblioteket!

Vi visar hur du kommer åt våra resurser och hur du gör för att komma åt material som inte finns vid Uppsala universitetsbibliotek. Vi berättar om vår service och vilken hjälp vi kan erbjuda vid informationssökning, referenshantering och inför publicering.

Vi vänder oss främst till dig vid Campus Gamla Torget eller Campus Ekonomikum.

Vi bjuder på kaffe/te.

Passar inte datumet? Då kan du boka tid för handledning när det passar dig bättre.

Kontakt: fraga.biblioteket@ub.uu.se

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welcome to an introduction to the University Library!

We will show you how to access our resources and how you can access material that is not available at Uppsala University Library. We will tell you about our services and our support on information searching, reference management and publishing strategies.

This session is mainly for those at Campus Gamla Torget or Campus Ekonomikum.

Coffee/tea will be served.

Cannot make it this date? You can book an appointment at another time better suited for you.

Contact information: ask.library@ub.uu.se

Thursday 7 May 2020