Doktorandfrukost med biblioteket / PhD Student Breakfast with the Library

Doktorandfrukost med biblioteket / PhD Student Breakfast with the Library Online

Är du doktorand inom humaniora eller teologi? Då är du välkommen till en Zoom-frukost med biblioteket!

Vi berättar om vår forskarservice och vilket stöd vi erbjuder. Vi pratar exempelvis om informationssökning, digitala verktyg, publicering och open access och informerar om publiceringsstrategier och hur du kan öka din synlighet. Målet är att du ska få koll på hur biblioteket kan hjälpa dig under din forskarutbildning.

Självklart finns det också tid för att ställa frågor.

Tillfället kommer att hållas på engelska vid behov.

Are you a PhD student in the Humanities or Theology? Then join us for a Zoom breakfast with the library!

Learn more about our research services and which support we can offer you. We will talk about information seeking, digital tools, questions on publishing and open access, and will inform you about publishing strategies and how to increase your visibility.

There will of course also be time to ask questions.

If requested, the session will be held in English.

Wednesday 18 August 2021
  Doktorand/Ph.D. Student