Doktorandfrukost med biblioteket / PhD Student Breakfast with the library

Är du doktorand inom juridk eller samhällsvetnskapliga ämnen? Då är du välkommen till en frukost med biblioteket!

Vi berättar om vår forskarservice och vilket stöd vi erbjuder. Vi pratar exempelvis om informationssökning, digitala verktyg, publicering och open access och informerar om publiceringsstrategier och hur du kan öka din synlighet. Målet är att du ska få koll på hur biblioteket kan hjälpa dig under din forskarutbildning.

Självklart finns det också tid för att ställa frågor.

Tillfället kommer att hållas på engelska vid behov.

Vi kommer att bjuda på mackor, kaffe och te. Lämna matpreferenser i anmälningsformuläret.

Are you a PhD student in Law or Social Sciences? Then join us for a breakfast with the library!

Learn more about our research services and which support we can offer you. We will talk about information seeking, digital tools, questions on publishing and open access, and will inform you about publishing strategies and how to increase your visibility.

There will of course also be time to ask questions.

If requested, the session will be held in English.

We will serve sandwiches, tea and coffee. Leave your food preferences when you sign up.

Friday 10 December 2021
Ekonomikums bibliotek